Légtechnika Gázrugók Hajtástechnika   Cégünkről Szolgáltatásaink Elérhetőségeink

 

 

Főoldal  -  Sűrített levegő  -  Kompresszorok  -  Csavarkompresszorok  -  ALUP Allegro 2012

 
  Megérkezett az új szériás fordulatszám-szabályozott csavarkompresszor, az ALUP Allegro 2012
 
 
 

Nagyon vártuk már, hogy végre megérkezzen az új Allegro 2012 első hozzánk kerülő darabja, mely rengeteg újításon esett át.

Az új SCK - Largo - Allegro hármas kategóriájukban különböző modelleknek számítanak, de mégis egyként kaptak meg számos azonos fejlesztést. Többek között kiemelkedő energiahatékonyságot és megbízhatóságot adó hajtómű technológiát, az új Air Control 5.1 színes grafikus kijelzésű, felhasználóbarát magyar nyelvű vezérlést, és az új innovatív külső kialakítást.

Optimalizálták a légáramlást a jobb hűtésért és a hangszigetelése még aktívabb habot kapott a zaj kiküszöbölésére.

A menü kezelését kipróbálva kellemes fogadtatás ért minket, egy rendkívül egyszerű felülettel kialakított, de mégis számos opciót tartalmazó színes, grafikus program. A munkafolyamatokhoz igazítható, időzíthető és programozható vezérlés nagyban megkönnyíti a munkát a sűrített levegő termelésének optimalizálásához. A felhasználóbarát vezérlés továbbá adatokat tárol, melyeket a későbbiekben előhívhatunk energia-auditként, leellenőrizve a gép energiahatékonyságát, és kiegyensúlyozott termelését.

 
       
  Beépített hőcserélő opció
 
 
 

A beérkezett kompresszorunkban integrált hővisszanyerő rendszert is beépítettek, elősegítve ezzel az energia újrahasznosítást és a készülék árának gyorsabb megtérülését.

A sűrített levegő előállításakor a levegő összenyomódik, így jelentős hő képződik. Ezt a hőt hasznosítva az új Allegro beépített hőcserélőjének köszönhetően a felhasznált 100% energiából 85% visszanyerhető.

A kilépő csonkok melegvizes rendszerre kötésével a felhasznált energia akár használati melegvízre, akár fűtési célokra felhasználható, megtakarítva így a drága közüzemi díjak jelentős részét, és felhasználva azt az energiát, melynek 100%-a veszteségként eltűnne.

 


PneuPlus KFT. Minden jog fenntartva.