Légtechnika Gázrugók Hajtástechnika   Cégünkről Szolgáltatásaink Elérhetőségeink

 


 

Szolgáltatásaink  -  Üzemdiagnosztika  -  Ajándék kompresszor diagnosztika

 

  Üzemdiagnosztika ajándékba
 
 
 

Mert spórolni nehéz...

Ezt mindannyian tapasztaljuk, ha gépeket üzemeltetünk. Különösen igaz ez a sűrített levegős berendezésekre, hiszen a levegő láthatatlan, így olyan helyeken is elvész, ahol nehezen érezhető vagy hallható. További súlyos összegekbe kerülhet, ha kompresszorunk nincs megfelelően az üzem működéséhez, nyomásértékeihez hangolva. Ezáltal egy fix fordulatszámú csavarkompresszornál túl gyakori ki-be kapcsolgatás következik be, mely jelentős áramfelvételeket jelent, megnövelve így áramfogyasztását.

Most sűrített levegős berendezései komplett üzemdiagnosztikáját elvégezzük teljesen INGYEN, amennyiben 2012. december 21-ig bezárólag időpontot egyeztet velünk. Mivel egy mérés átlagosan egy hetet vesz igénybe, így a helyek szűkösek.

Nincs apró betű, nincs kötelezettség. Önnek csak az esetlegesen felmerülő kiszállási díjat kell fizetnie.

A mérésről és annak folyamatáról az ÜZEMDIAGNOSZTIKA oldalunkon találhat bővebb tájékoztatást.

 
       
 

A PneuPlus Üzemdiagnosztika a következőket foglalja magában: Üzeme teljes sűrített levegős rendszerének és berendezéseinek vizsgálata, az eredmények kiértékelése és a helyes üzemeltetés modellezése.

Várjuk szíves jelentkezését, hogy az Ön csavarkompresszora és annak kiegészítői a lehető legoptimálisabb módon üzemeljenek.

 

 

 

PneuPlus KFT. Minden jog fenntartva.